Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de jus d'orange
- 40 g de beurre
- 40 g de miel
- 600 g de navets, pelés et coupés en quatre
- du sel
- 1 c. à soupe rase de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d'eau
- 600 g d'échine de porc en dés de 2 cm
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1986 kJ / 476 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 29 g
Alternative recipes
Porc teriyaki aux pommes
2h 20min
Filet mignon aux pruneaux
1 Std.
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min
Porc aux abricots secs
55 Min
Céleri et pommes aux gésiers de canard
15min
Pâtisson farci
1h 20min
Sucré salé de porc aux figues
13 Std.
Sauté de porc à l'orange
1 Std.
Porc aigre-doux à la purée
40 Min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 Min