Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Bœuf à la ficelle
1h 5 min
Osso-buco
1h 20min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Blanquette de veau
1 godz.
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Epaule de veau à la normande
1 godz.
Filet de porc aux asperges
1 Std. 15 Min
Râbles de lapin farcis à la normande
1 Std. 15 Min
Emincé de veau à la normande
35 Min
Escalope de veau à la normande
1 godz.