Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Caille aux raisins
45 min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Lapin marengo
1 Std.
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Blancs de volaille à la moutarde
45 min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 Std. 20 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Gibelotte de lapin
1 Std. 35 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Veau Marengo
55 min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min