Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Pintade à la moutarde et aux pommes
1h 5min
Poule au pot béarnaise
2 godz. 15 min
Escalope de veau à la normande
1 Std.
Emincé de veau à la normande
35 Min
Epaule de veau à la normande
1 Std.
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Veau Marengo
55min
Alicuit de canard
1 Std.
Navarin d'agneau
1h 15min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.