Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Pot-au-feu
1h 35min
Sauté de veau Marengo
1j 15 menit
Blanquette de veau
1h
Filet de porc aux asperges
1j 15 menit
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min.
Rôti de veau et haricots verts
1h
Veau Marengo
55 min
Joues de porc à la bière
1h 10 min.
Poulet de la "Mère Blanc"
1j 15 menit
Osso-buco
1h 20min