Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 160 g d'oignons grelot
- 25 g d'huile d'olive
- 750 g de viande de bœuf à braiser
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 120 g de vin rouge
- 1 orange, zeste et jus
- 50 g de concentré de tomate
- 30 g d'eau
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de romarin frais
- sel
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1997 kJ / 478 kcal
- Protein
- 53 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 22 g
Alternative recipes
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40 min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40min
Osso-buco aux agrumes
1 Std. 20 Min
Poulet au vin rouge
55 Min
Curry d'agneau aux aubergines
50 Min
Bœuf à l'orange
1 Std. 25 Min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Estouffat toulousain
2h
Bœuf Stroganov
55 Min
Poulet sauce San Fernando
55 Min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 Min