Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 160 g d'oignons grelot
- 25 g d'huile d'olive
- 750 g de viande de bœuf à braiser
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 120 g de vin rouge
- 1 orange, zeste et jus
- 50 g de concentré de tomate
- 30 g d'eau
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de romarin frais
- sel
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1997 kJ / 478 kcal
- Protein
- 53 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 22 g
Alternative recipes
Bœuf aux cacahuètes
25 Min
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1 Std. 25 Min
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Bœuf Stroganov
55min
Bœuf à l'orange
1 Std. 25 Min
Porc teriyaki aux pommes
2 Std. 20 Min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 Min
Porc aigre-doux à la purée
40 Min
Veau aux poivrons à la sauce piquante
45 Min
Echine aux échalotes et au thym
1 Std. 40 Min
Poulet et pommes de terre, sauce miel-soja
45 Min