Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 12 tranches fines de poitrine fumée
- 120 g de poivron rouge grillé, en conserve, égoutté et taillé en lamelles (5 mm)
- 6 olives noires dénoyautées, coupées en deux (optional)
- 6 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 877 kJ / 210 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Oignons farcis au jambon
1 Std.
Papillotes de cabillaud au tandoori
1h 5min
Pommes de terre farcies au chorizo
50min
Œufs cocotte à l'estragon, bacon et noisettes
25 Min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 Min
Croûte au fromage d'abondance
45min
Burger de pomme de terre
45min
Baguette flammekueche
40min
Tartelette façon "mojito"
4h 20 min
JUILLET - Cocotte de mon enfance - Sébastien Richard
1 Std.
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1 Std.
Cabillaud chorizo-tomate
25 Min