Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de gingembre frais, finement émincé
- 500 g de poitrine de porc, découennée, désossée et détaillée en cubes (3 cm env.)
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de sauce de soja
- 50 g de vin rouge
- 100 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2103 kJ / 505 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 34.3 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Echine au caramel, riz parfumé
1 Std. 15 Min
Sauté de porc au curry
1 Std.
Bœuf carottes vietnamien
1h 20 min
Bœuf aux cacahuètes
25 Min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Porc au sucre
45 min
Colombo de porc
1h 20 min
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Sauté de porc aigre-doux
1 Std.
Longe de porc à la riojana
50 Min
Porc aigre-doux
45 min
Echine aux échalotes et au thym
1 Std. 40 Min