Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de pain blanc rassis
- beurre, pour le plat à gratin
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 650 g de lait
- 3 œufs
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de jambon blanc, coupé en dés
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1778.7 kJ / 425 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Carbohydrates
- 33.8 g
- Fat
- 20.3 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1h 10min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 godz. 30 min
Gratin de pain au reblochon
35 Min
Cake à la saucisse de Morteau
1hod.
Broyé du poitou
2 Std.
Pastador aux speculoos
20 Min
Croque flammekueche
55 Min
Bœuf tex mex au chou rouge
1 godz. 5 min
Quiche sans pâte aux haricots verts et pommes de terre
1hod.
Œufs gratinés à la hongroise
1 Std. 30 Min
Croque-cake
50 Min