Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 1 bouquet de basilic frais, effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour les moules
- 2 œufs
- 170 g de lait
- du poivre moulu
- sel
- 250 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
- 40 g de pignons de pin (réserver 1 c. à soupe)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 858 kJ / 205 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 11 g
Alternative recipes
Cheesecake au saumon
4h
Biscuits au comté
1 godz.
Sablés au parmesan et au sésame
25 Min
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Muffins pomme-camembert
55min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Rillettes de poulet à la ricotta et au citron
50 Min
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
Cake caprese aux tomates confites
1 godz. 30 min
Tartelettes aux noisettes et champignons
1 godz. 30 min
Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons
40min
Cookies moelleux au chèvre
40min