Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 1 bouquet de basilic frais, effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour les moules
- 2 œufs
- 170 g de lait
- du poivre moulu
- sel
- 250 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
- 40 g de pignons de pin (réserver 1 c. à soupe)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 858 kJ / 205 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 11 g
Alternative recipes
Sablés au pesto et au parmesan
35 Min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 Min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1h 20 min.
Cookies aux olives et au chèvre
30 Min
Tartinade de petits pois aux amandes
20min
Cake caprese aux tomates confites
1 Std. 30 Min
Minichoux au chèvre et au basilic
55 dk
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Sablés au parmesan et au sésame
25 Min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 Min
Cookies moelleux au chèvre
40 Min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.