Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- 400 g de vin blanc sec
- 2 oignons coupés
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de chair de potiron
- 2 carottes
- 1 brin de thym frais
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 120 g de jus d'orange
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2075 kJ / 497 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Blanquette de veau
1h 15 min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Ragoût de veau printanier
1 godz. 5 min
Blanquette de veau
1h
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1sa 30 dk
Osso-buco
1sa 20 dk
Lapin à la provençale
1h
Bœuf carotte
1h 35min
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Lapin marengo
1h
Bœuf carottes
2sa
Lapin à la moutarde
1h