Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 œufs
- 150 g de ricotta
- 100 g de lait écrémé
- 50 g de sucre en poudre
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- beurre, pour les moules
- 125 g de framboises
- 125 g de myrtilles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 540 kJ / 128 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 7 g
Alternative recipes
Gâteau d’abricots à la ricotta
40 Min
Cuajada aux abricots
50 Min
Minipannacottas à la pistache
6h 20 min
Flan de petit-suisse aux mirabelles
1h 5min
Le milhassou
2h
Fromage blanc gourmand, pomme et miel
10min
Mousse de yaourt au citron
3h 20min
Brioche légère au fromage blanc
4h
Mousse de fraises et framboises
20 Min
Gâteau léger au fromage blanc
4h
Mug cake à la ricotta et aux myrtilles
25 Min
Clafoutis moelleux aux cerises
50 Min