Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 oignon blanc, petit
- 1 gousse d'ail (optional)
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 3 brins de marjolaine, fraîche, feuilles lavées et séchées
- 400 g de courgettes, en dés (1-2 cm)
- 280 g de pâtes sèches de type linguine
- 30 g de pecorino romano, en morceaux (2-3 cm)
- 3 jaunes d'œufs
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 5 feuilles de basilic frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Taboulé au quinoa et au thon
40 min
One pot penne-poireaux
30 min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 Min
Tagliolini à la courge
1h 20 min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Risotto à la courge
35 Min
Chili con cervelas
1h
Gratin de cornettes
50 min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Carbonara végétarienne
30 min