Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de poivron rouge, détaillé en lanières
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 120 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 300 g d'escalope de poulet, sans peau, détaillée en cubes (2 x 2 cm)
- 6 coeurs de laitue
- 1 filet d'huile d'olive extra vierge
- 1 trait de crème de vinaigre balsamique
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1384 kJ / 321 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40 Min
Ballotine comme un macaron
25min
Tagliatelle aux cèpes
1 Std.
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10h
Quiche aux deux fromages et ail confit
2u. 10min
Pommes de terre épicées dans leur peau
55 Min
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30 Min
Granité fraise-coquelicot
3 Std.
Aubergines farcies à l'orientale
1 Std. 15 Min
Sardines grillées
15 Min
Raviolis de crevettes
50min
Bricks au crabe
45 Min