Devices & Accessories
Vegetarische bonenburger
Prep. 20 min
Total 1 h 20 min
4 stuks
Ingredients
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes6 takjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd120 g
-
havervlokken50 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na het uitlekken)265 g
-
½ - 1 tl chilisaus, rood, bv. Tabascosambal oelek½ - 1 tl
-
mosterd2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Protein
9 g
Calories
755 kJ /
180 kcal
Fat
5 g
Fibre
8.1 g
Carbohydrates
20 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Burgertijd!
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Hummus van rode biet
10min
Hummus
5min
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Rucola taart
Pas d’évaluation
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Falafel met rode bieten hummus
20min
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation
Vegetarische chili
1h 5min
Stoofgerecht met tofu
30min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min