Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g d'oignons, en quatre
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g de petits pois verts, frais ou congelés
- 150 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 120 g de jambon ibérico, en petits morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Carbohydrates
- 13.69 g
- Fat
- 24.9 g
In Collections
Alternative recipes
Ratatouille
40 Min
Petits pois et carottes
35 Min
Poireau rissolé (200 g)
20 Min
Mayonnaise
5 dk
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Mélange blettes-pommes de terre aux œufs pochés
45 Min
Œufs brouillés épinards fromage de chèvre
25 Min
Compote de pommes
20 Min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Champignons à l'ail
20 Min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35 Min