Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de carottes entières, épluchées
- 25 g d'échalote, coupée en deux
- 5 g de persil frais
- 40 g d'huile de tournesol
- 25 g de vinaigre
- 20 g de jus de citron
- 10 g de moutarde
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 601.8 kJ / 143.8 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 10 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 317.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Salade carottes râpées (TM6)
10 dk
Paillassons de pommes de terre
35 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 dk
Salade de chou blanc (TM6)
15 Min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt
10 dk
Salade de concombre à l'aneth
10 dk
Salade de concombre à l'aneth
10 dk
Paillassons de pommes de terre (TM6)
35 Min
Jus d'orange frais
5min
Nectar pomme-poire
25 Min
Décoction de pomme et d’oignon
15 Min