Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de carottes entières, épluchées
- 25 g d'échalote, coupée en deux
- 5 g de persil frais
- 40 g d'huile de tournesol
- 25 g de vinaigre
- 20 g de jus de citron
- 10 g de moutarde
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 601.8 kJ / 143.8 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 10 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 317.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Mode Cuisson des oeufs
20 Min
Salade de chou blanc (TM6)
15 Min
Pommes de terre rissolées
20 Min
Parmigiana courgettes et pommes de terre (TM6)
1h 15min
Galette de ratatouille (TM6)
1h 30min
Éplucheur Carottes rôties au thym et à la menthe
30 min
Cuisson du riz
25 min
Cuisson des œufs
20 Min
Salade carottes râpées (TM6)
10 Min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min
Jus d'orange frais
5 Min
Barres aux baies
1h