Devices & Accessories
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
Prep. 20 min
Total 1 h
4 porties
Ingredients
-
kalkoenlapjes10
-
sjalot1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd200 g
-
gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken250 g
-
water700 g
-
melk150 g
-
bloem20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
51.5 g
Calories
2130 kJ /
509 kcal
Fat
30.5 g
Fibre
1.2 g
Carbohydrates
7.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Focus op gevogelte
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
No ratings
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
No ratings
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
No ratings
Mosterd-dillesaus
2 h 15 min
Paddenstoelentaart
1 h 30 min
Chilli con carne
35 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Varkenshaasje in papillot
1 h
Steak tartaar
30 min
Fideuá van groenten
40 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min