Devices & Accessories
Champignontaart
Prep. 10 min
Total 45 min
6 porties
Ingredients
-
bladerdeeg uitgerold (1-2 mm)200 g
-
mozzarella50 g
-
peterselie enkel de blaadjes10 takjes
-
olijfolie30 g
-
teentjes knoflook2
-
verse champignons in vier gesneden400 g
-
zout1 tl
-
porto30 g
-
kaas in stukken (bv. Gruyère, Gouda etc.)100 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
9.4 g
Calories
1243 kJ /
297 kcal
Fat
20.9 g
Carbohydrates
16.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Starterskit
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Preiquiche
1 h 45 min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
No ratings
Fatayer met kaas en munt
2 h
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
No ratings
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
No ratings
Borscht
50 min
Quiche lorraine
50 min
Curryworst en linzen
1 h
Lentetaart met yoghurt
5 h 15 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Tomatenketchup
1 h 15 min