Devices & Accessories
Russische rode bietensalade
Prep. 20 min
Total 1 h 10 min
8 porties
Ingredients
-
gepekelde augurken in stukken (3-4 cm)150 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)150 g
-
rauwe rode bieten in stukken (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
aardappelen in kleine stukken (ong. 1 cm)250 g
-
diepgevroren doperwtjes100 g
-
zuurkool uit blik (optional)100 g
-
lente-uitjes fijngesneden50 g
-
verse dille2 - 3 takjes
-
olie60 g
-
witte wijnazijn (optional)20 g
-
zout1 tl
-
verse dille plus extra om af te werken
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
3 g
Calories
583 kJ /
139 kcal
Fat
8 g
Fibre
3.3 g
Carbohydrates
13 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Groene bron
10 min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
No ratings
Fatayer met kaas en munt
2 h
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1 h 15 min
Rauwe chocolade bietencake
No ratings
Rode bietensalade
10 min
Bijentaart met glazuur
1 h 25 min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 h 35 min
Romige snijbietsoep
35 min
Linzensoep met spinazie
50 min
Gebakken kaastaart
3 h 10 min