Devices & Accessories
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Prep. 20 min
Total 1 h 30 min
12 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
235.3 mg
Protein
10 g
Calories
1146 kJ /
273.9 kcal
Fat
9.7 g
Fibre
2.3 g
Saturated Fat
2.3 g
Carbohydrates
36.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Paasrecepten
14 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Haver horchata
No ratings
Ovengebakken Groentechips
1 h 45 min
Boeddha bowl met kip
1 h
Pompoen baba ganoush
35 min
Mayonaise zonder ei
10 min
Uiensoep
1 h
Knoflook en uien glaceren
No ratings
Runderpastei met bier
1 h 40 min
Varkenshaasje in papillot
1 h
Quiche met kip en peer
2 h 40 min
Pikante kalkoensatés
1 h
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 h 35 min