Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
TM6

Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten

4.0 (2 ratings)

Ingredients

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)

Deeg

  • 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
  • 30 g zongedroogde tomaten
  • 130 g water
  • 100 g melk
  • 1 tl suiker
  • 25 g verse gist, verkruimeld
  • 500 g bloem
  • 40 g olijfolie
  • 1 ½ tl zout

Eieren

  • 6 eieren, medium (53-63 g), koud
  • water, te vullen tot 1L

Opbouw

  • 1 el olijfolie, om in te vetten
  • 2 el paneermeel, om te bestrooien
  • 50 g pesto rosso

Nutrition
per 1 portie
Calories
1146 kJ / 273.9 kcal
Protein
10 g
Carbohydrates
36.3 g
Fat
9.7 g
Saturated Fat
2.3 g
Fibre
2.3 g
Sodium
235.3 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes