Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
Deeg
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g zongedroogde tomaten
- 130 g water
- 100 g melk
- 1 tl suiker
- 25 g verse gist, verkruimeld
- 500 g bloem
- 40 g olijfolie
- 1 ½ tl zout
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 el olijfolie, om in te vetten
- 2 el paneermeel, om te bestrooien
- 50 g pesto rosso
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 36.3 g
- Fat
- 9.7 g
- Saturated Fat
- 2.3 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 235.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Tempé
48 Std.
Gevulde vis
1h 50 min
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 min
Gebakken aardappelpuree monsters
Brak ocen
Portugees crème brûlée
25min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Knapperige chocolade stokjes
55 min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 godz. 10 min
Rundergoulash met deegballetjes
1ч. 30 мин.
Goulash van soja met knoedels
1h 25min