Devices & Accessories
Parelgerst- en champignonsoep
Prep. 10 min
Total 50 min
10 porties
Ingredients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
566 mg
Protein
6 g
Calories
916 kJ /
218 kcal
Fat
6 g
Fibre
5 g
Saturated Fat
3 g
Carbohydrates
38 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Chanoeka
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Alpenmacaroni
45 min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
No ratings
Verfrissende Melkdrank
5 min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
No ratings
Paella met kidneybonen
55 min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 min
Vegan cheddar mac & cheese
No ratings
Keftedes (gehaktballen)
2 h 30 min
Hongaarse champignonsoep
30 min