Devices & Accessories
Kipsatés met pindasaus
Prep. 40 min
Total 2 h
30 stuks
Ingredients
-
kippenborst filets, zonder vel1200 g
Marinade
-
uien gehalveerd2
-
teentjes knoflook3 - 4
-
2 tl gemalen gembergember, vers 3 cm, in dunne schijfjes1 stuk
-
gemalen koriander3 tl
-
gemalen komijn3 tl
-
citroengras, vers gevriesdroogd of gemalen2 tl
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes50 g
-
sojasaus50 g
-
sambal oelek2 tl
Pindasaus
-
geroosterde gezouten pinda's200 g
-
teentje knoflook1
-
20 g gele curry pastagroene curry pasta20 g
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes1 el
-
1 el citroensaplimoensap1 el
-
kokosmelk400 g
-
suiker20 g
-
zout½ tl
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
12 g
Calories
538 kJ /
129 kcal
Fat
8 g
Fibre
1 g
Carbohydrates
2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feestjes
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kip garam masala
50 min
Vegan jus
40 min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Uiensoep
1 godz.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Beef laab
1 godz. 5 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Hainanese kiprijst
1 godz. 20 min
Pitabrood
2 godz.
Focaccia met uien
1 godz. 30 min
Baguette / Stokbrood
3 godz. 45 min