Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ citroen, liefst biologisch, alleen de zeste
- 2 - 3 takjes gemengde verse kruiden (bv. peterselie, basilicum, bieslook), enkel de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- ½ verse chilipeper
- 60 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 100 g quinoa
- 600 g verse zalmfilets, ontveld (2 cm dik)
- 160 g paprika, in stukken
- 50 g rode uien, in stukken
- 120 g komkommer, in stukken
- 150 g feta kaas, in stukken
- 8 - 9 takjes gemengde verse kruiden (bv. peterselie, basilicum, bieslook)
- 1 tl Dijon mosterd
- 1 el azijn
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 300 g pruimtomaten, in stukken (2 cm)
- 1 avocado, enkel het vruchtvlees (150-200 g), in schijfjes
- 100 g boerenkool, dun gesneden
- 1 el pompoenzaden (optional)
- 2 el gedroogde veenbessen (optional)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2238 kJ / 534 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 37 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Vislasagne met courgette
1h
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Snelle regenboogsalade
10min