Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 700 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 819 kJ / 197 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 6.3 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 8.8 g
In Collections
Alternative recipes
Velouté de topinambour
45 Min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 Std. 25 Min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 Min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min
Purée de céleri
25 Min
Purée aux trois racines
45 Min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Purée panais potiron
45 Min
Purée céleri-pomme
45 Min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 Min