Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème d'amandes
- 50 g de beurre doux à température ambiante
- 50 g de sucre glace maison
- 50 g d'amandes en poudre
- ½ c. à café de fécule de maïs
- 1 œuf
- 1 goutte d'arôme d'amande amère
La pâte
- 1 pâte feuilletée maison
- farine, pour le plan de travail
- 4 poires, épluchées et coupées en deux
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1829 kJ / 437 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 33.6 g
- Fat
- 31.1 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pain au chocolat
24 Std.
Pâte sablée sans gluten
45 Min
Pâte feuilletée express
2h
Oeufs de pâques en chocolat
13h
Pâte levée feuilletée
12h 30min
Briochettes feuilletées
2 godz. 45 min
Miniviennoiseries express
5h 20min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1 Std.
Pizza au jambon sans gluten
1u. 45min
Choux aux fruits confits
2h
Mille-feuille de fruits rouges
30 Min
Préparation pour pain brioché canneberge-choco
15min