Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème d'amandes
- 50 g de beurre doux à température ambiante
- 50 g de sucre glace maison
- 50 g d'amandes en poudre
- ½ c. à café de fécule de maïs
- 1 œuf
- 1 goutte d'arôme d'amande amère
La pâte
- 1 pâte feuilletée maison
- farine, pour le plan de travail
- 4 poires, épluchées et coupées en deux
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1829 kJ / 437 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 33.6 g
- Fat
- 31.1 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Beignets aux pommes
1 godz. 20 min
Oeufs de pâques en chocolat
13h
Choco-nougat
3h
Poulet rôti farci, feuilleté aux myrtilles et purée truffée
2h
Crème pâtissière
15min
Pâte à chou
2h
Pâte feuilletée express
2h
Préparation pour pain brioché canneberge-choco
15min
Pain d'épices surprise
24h
Galette à la crème d'amande
1 godz. 20 min
Briochettes feuilletées
2h 45min
Choux chocolat-réglisse
4h