Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g plain yoghurt
- 800 g whole milk (see tip)
- 40 g sugar (see tip)
- 250 g water
-
30
g lemon juice (1 lemon, see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basil Pesto
10 Min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Plain Yoghurt
14 godz.
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30 min
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Blueberry Yoghurt
13h
Crunchy Peanut Butter
5 Min
Plain yoghurt in Varoma
12 godz.
Browned Shallots (250 g)
25min
Strawberry Jam
55min
Pot-set plain yoghurt
12 godz.