Kijk hoe het werkt

Nu op uw TM6 - videostreaming! Een nieuw gerecht aan het uitproberen? We laten u zien hoe. Sommige Guided Cooking recepten komen nu met stap-video's! Probeer uitdagende recepten, of begin met de basis. Bent u op zoek naar frisse ideeën in de keuken? U kunt voortaan ook onze inspirerende Cookidoo® redactionele video's afspelen op uw TM6!

Ontdek video’s op uw TM6

Essentiële bakvaardigheden (bekijk de stap-voor-stap video's in de Guided Cooking van deze recepten)

Klassiekers met de Thermomix® (bekijk de stap-voor-stap video's in de Guided Cooking van deze recepten)

Beschikbaar waar en wanneer nodig.

Terwijl u zich een weg baant door een recept, krijgt u met een eenvoudige klik de hulp die u nodig hebt. De video, ingebouwd in uw Guided Cooking-ervaring, is wat u nodig hebt om verder te gaan naar de volgende stap. Er wordt kort en bondig uitgelegd wat u moet doen, net wanneer u het nodig hebt.

Goed om te weten

Waar kan ik deze video’s zien? Omdat de stap-voor-stap video’s deel uitmaken van de Guided Cooking-ervaring en worden gestreamd naar uw aangesloten TM6, hebt u een actief Cookidoo® account nodig om ze te kunnen bekijken. Ze zijn te vinden in specifieke receptstappen van geselecteerde recepten.

Wat als ik geen internetverbinding heb? Dan ziet u een stilstaand beeld van de video. Een foto zegt ook veel…

We willen niet wedijveren met w eigen kooksfeer soundtrack. We hebben ervoor gekozen om onze stap-voor-stap video's geluidsvrij te houden, omdat het leren door te kijken wordt ondersteund door de begeleide kooktekst. Onze inspirerende video's spelen wel audio af, dus wees niet verbaasd dat terwijl u Cookidoo® doorbladert, uw TM6 muziek begint af te spelen!

Voor dit recept heb ik geen video nodig. Druk in dat geval niet op play, maar druk gewoon op volgende. Guided Cooking past zich aan uw behoeften aan.

Er is een chef-kok in uw keuken (bekijk de stap-voor-stap video's in de Guided Cooking van deze recepten)