Indik en Rijstkoker Modi

Bekijk onze eerste Engelstalige recepten voor deze twee modi. Verschillende hartige en zoete sauzen, nagerechten en basisrecepten om rijst en andere granen te koken. Veel plezier!

Hartige basissauzen

Hoe de Indik Modus gebruiken

Gebruik de Indik Modus  voor je sauzen met zetmeel, zoals Béchamel-, Aurore- of Mornaysauzen; warme geëmulgeerde sauzen, zoals Hollandaise- of Béarnaisesaus; of overheerlijke nagerechten zoals vla of zabaglione. Doe de ingrediënten in je Thermomix® en selecteer Indikken , stel de temperatuur in en draai de snelheidsschakelaar om!

Tips voor de modi

Zoete sauzen en nagerechten

Hoe de Rijstkoker Modus gebruiken

De Rijstkoker Modus  wordt gebruikt om rijst en andere granen te koken, bijv. gierst of bulgur, net zoals je dat op je fornuis zou doen. Doe water, kruiden en het graan van je keuze in de mengbeker, selecteer Rijstkoker  en draai de snelheidsschakelaar om. Zo makkelijk is het!

Gekookte rijst en granen

Ontdek de nieuwe collecties