FIFA Wereldbeker: de smaak wint altijd!

Zet de hapjes maar klaar!

Het wereldkampioenschap voetbal is één van de meest populaire kampioenschappen ter wereld, met de beste internationale voetbalploegen… en de lekkerste snacks! Want zeg nu zelf, iedereen is toch fan van lekkere hapjes tijdens de wedstrijden van zijn favoriete ploeg! Bedenk alvast een menu voor de belangrijke match, van heerlijke dips tot smaakvolle hapjes!\n

Mini hapjes om het feest mee te beginnen

1, 2, 3 klaar, START voor wat mini hapjes met een gigantische smaak om iedereen in de stemming te krijgen. Snacks die je kunt eten zonder een trap te missen.

Hartige hapjes om de pauze door te komen

Al die adrenaline van het juichen vanaf de zijlijn wekt honger op, dus laat die stevige porties maar komen om de fans niet onrustig te laten worden.

Lekker scoren met zoetigheden

Terwijl het aftellen begint, zullen de desserts de vermoeide kijkers nieuwe energie geven en hen tot het einde begeleiden met het belangrijkste doel voor ogen: decadentie.

Laat de verfrissingen maar komen

Laat de verfrissingen maar vloeien. Het is net zo belangrijk voor je gasten om gehydrateerd te blijven als de spelers op het veld, dus zorg voor een continue stroom van verfrissingen. Alcoholvrije vruchtensappen, bruisende cocktails en lekkere theesoorten zullen de feestvreugde recht in het doel gooien.

Bekijk al onze snackrecepten om die hongertjes te stillen!

Meer snackrecepten