Evenwichtige voeding

Evenwichtige voeding is de basis van een gezond lichaam. Naast het zorgen voor voldoende rust en het beoefenen van buitenactiviteiten, moet u ook aandacht besteden aan uw voeding en die van uw gezin. Wees aandachtig voor wat u binnenkrijgt door maaltijden te bereiden met gezonde, natuurlijke ingrediënten, zodat u met een gerust gemoed kunt genieten van uw tijd samen thuis.

Voedzaam ontbijt

Voedingsstoffen stapelen

Het is nu belangrijker dan ooit dat we ons richten op het verkrijgen van zoveel mogelijk voedingsstoffen om gezond te blijven. Streef naar hoogwaardige eiwitten en multivitamines die het natuurlijke vermogen versterken van het lichaam om ziekte te bestrijden en stress te verlichten. Als u uw dieet verrijkt met voedzame ingrediënten, kunt u zich beter niet richten op gewichtsverlies, maar op het bereiken van een gezonde, evenwichtige levensstijl.

Lunches boordevol groente en lichaamsversterkende eigenschappen

Tips om gezond te blijven

• Verhoog uw inname van multivitaminen door meer volle granen, fruit en groenten te eten, zoals bijvoorbeeld donkergroene variëteiten zoals spinazie en citrusvruchten die een uitstekende bron van vitamine A en C zijn, maar ook van de mineralen ijzer en calcium.
• Verhoog uw consumptie van eiwitten door vlees, gevogelte en vis.
• Verhoog uw consumptie van vitamine B door meer bonen, bruine rijst en aardappelen te eten.
• Doe in beperkte mate aan lichaamsbeweging om te genieten van de positieve effecten op uw gemoedstoestand dankzij endorfines.
• Richt u op uw geestelijke gezondheid en doe wat yoga of meditatie bij u thuis.

Geslaagde evenwichtige maaltijden

Hou de voedingsstoffen vast

Met de Varoma kunt u snel en eenvoudig heerlijke gerechten voor het hele gezin stomen en de vitale voedingsstoffen en mineralen vasthouden die met de traditionele kookmethoden verloren gaan. Bereid samen met uw gezin de maaltijden die net zo bijzonder zijn als uw tijd samen, en geniet van uw tijd aan tafel, vandaag, morgen, en altijd met Thermomix®.

Gezonde en voedzame snacks