Apparaten en accessoires
Napolitaanse Pizza
Voorbereiding. 30min
Totaal 9u.
4 porties
Ingrediënten
-
water900 g
-
verse gist5 g
-
bloem720 g
-
zout15 g
-
citroensap60 g
-
bloem voor bestuiven werkvlak
-
tomatenblokjes uit blik in stukken400 - 420 g
-
buffelmozzarella goed uitgelekt, in plakjes gesneden400 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
basilicumblad, vers voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
42.4 g
Calorieën
4109.9 kJ /
982.3 kcal
Vetten
24.6 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
13.6 g
Koolhydraten
145.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Tumis Buncis
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Pizza-Burrata
1u. 40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Fruit ijs
5min
Haver horchata
Geen beoordelingen
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Aardappel pannenkoeken
45min