Apparaten en Accessoires
Seafood Kimchi Udon Soup
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
2 portions
Ingrediënten
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1475.1 mg
Eiwitten
67.4 g
Calorieën
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
160 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Mantao
1u.
3Q Mooncake
1u. 45min
Traditional Mooncake
2u. 15min
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Geen beoordelingen
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Black rice pudding
25u. 5min
Braised Rice Wine Fish
20min
Coconut and almond milk shake
10min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Geen beoordelingen
Chicken Macaroni Soup
30min
Lemonade
10min