Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh ginger
- 20 g garlic cloves
- 15 g cooking oil
- 300 g roasted pork (siew yoke), cut in cubes (3 cm)
- 5 dried chillies, deseeded, soaked to soften (optioneel)
- 350 g sea cucumber, presoaked, cut in pieces (2-3 cm)
- 10 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 400 g water
- 20 g sugar
- 1 pinch white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 704 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 322 mg
Alternatieve recepten
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 Std. 15 Min
Salted Chicken
5h 10min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min