Apparaten en Accessoires
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
2 porties
Ingrediënten
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 porties
Natrium
4817.5 mg
Eiwitten
26 g
Calorieën
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Vetten
34.4 g
Vezels
13 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
137.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Kleverige sesamkip
40min
Mojito
5min
Groentepannenkoekjes
20min
Balletjes met dadels en noten
Geen beoordelingen
Salade met kip en spelt
1u. 15min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen