Apparaten en Accessoires
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 35min
2 portie
Ingrediënten
Gefermenteerde rode kool
-
rode kool300 g
-
zout10 g
-
rode wijn200 g
-
sherryazijn100 g
-
sumak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels2
-
steranijs¼ stuk
-
kruidnagel1
-
laurierblad, gedroogd1
Knolselderpuree
-
knolselder geschild, in blokjes gesneden260 g
-
melk130 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
zout5 g
Gebraden eendenborst
-
water3300 g
-
zout150 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)2
Afronding
-
rode bietensap70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
water10 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 2 portie
Natrium
64751.4 mg
Eiwitten
83.2 g
Calorieën
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Vetten
117.4 g
Vezels
12.2 g
Verzadigd vet
68.1 g
Koolhydraten
79.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
BBQ-saus
20min