Apparaten en Accessoires
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
Voorbereiding 10min
Totaal 15min
2 portie
Ingrediënten
-
hazelnoten40 g
-
fijne havervlokken80 g
-
havermoutdrank500 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
zout1 snuifje
-
gedroogde gojibessen20 g
-
appel (alle soorten) gesneden1
-
peer gesneden1
-
ahornsiroop (optioneel) naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9.9 g
Calorieën
2214.6 kJ /
529.3 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
15.6 g
Koolhydraten
86.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Vegetarische hamburger
45min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min