Apparaten en Accessoires
Krokant gebraad met moutbiersaus
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 40min
6 portie
Ingrediënten
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
2 blokjes vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optioneel)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optioneel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
56 g
Calorieën
2388 kJ /
570 kcal
Vetten
30 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
17 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Mojito
5min
Butter Chicken
1u.
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Geen beoordelingen
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min