Apparaten en Accessoires
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Voorbereiding 30min
Totaal 5u. 30min
8 portie
Ingrediënten
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optioneel) met spek omhuld20
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1106.5 mg
Eiwitten
116.8 g
Calorieën
3849 kJ /
919.9 kcal
Vetten
42.4 g
Verzadigd vet
14.4 g
Koolhydraten
7.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Tarte Tatin
2u.
Mojito
5min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Brood van gierstmeel
2u. 35min