Apparaten en Accessoires
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Voorbereiding 30min
Totaal 5u. 30min
8 portie
Ingrediënten
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optioneel) met spek omhuld20
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1106.5 mg
Eiwitten
116.8 g
Calorieën
3849 kJ /
919.9 kcal
Vetten
42.4 g
Verzadigd vet
14.4 g
Koolhydraten
7.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Speculoos Druiven Tiramisu
1u.
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Bananen powerballs
15min
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Appel en citroen krans
50min
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Volkorenbrood
Geen beoordelingen
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen