Apparaten en Accessoires
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
415.6 mg
Eiwitten
20.2 g
Calorieën
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
68.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nessuna valutazione
Pindakaas Bosbessen Rolls
Nessuna valutazione
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Vegan pudding
15min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Gegrilde kaas met champignons
Nessuna valutazione
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nessuna valutazione
Pindakaas Havermoutbal
Nessuna valutazione
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min