Apparaten en Accessoires
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
415.6 mg
Eiwitten
20.2 g
Calorieën
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
68.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min