Compatibele versies
Légumes rôtis avec épeautre et vinaigrette au citron et feta (Ben)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g chou de Bruxelles parés et coupés en deux
- 450 g de courgettes tranchées en demi-lunes (½ in.)
- 450 g de carottes blanches pelé
- 45 g d'huile d'olive
- 2 c. à thé de sel
- 2 brins de romarin frais
- 200 g épeautre
- 680 g eau
- 1 citron
- 60 g de feta
- 3 - 5 brins d'aneth frais
- 45 gousse d'huile d'olive vierge extra
- ¼ c. à thé de sel selon le goût
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu selon le goût
- aneth frais pour garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 784.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon avec sauce aux légumes
Geen beoordelingen
Soupe hongroise aux champignons
35 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Tofu frit et sauce épicée (Mapo Tofu) 🌶️🌶️🌶️
20min
Bol repas arc-en-ciel
1h 15min
Shakshuka au poivron jaune et avocat
25 Min
Gemista (2 portions)
2h
Chana Masala
45 min
Légumes Biryani
50 min
Risotto aux poivrons
35 min
Chili Sin Carne
30 min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45 min