Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 coliflor (aprox. 800 g)
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ guindilla roja seca (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 diente de ajo
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 1 - 2 cucharaditas de pimentón
- 20 g de vinagre de manzana
- 2 pellizco de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- 25 g de tomate concentrado
- 1 cucharadita de tahini
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2806 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 52.5 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 424.5 mg
Alternatieve recepten
Puerros con salsa de soja y mostaza
45 Min
Contramuslos de pollo asados con puré de zanahoria
8 Std. 45 Min
Ensalada griega de patata
1 Std. 10 Min
Ensalada de hinojo y naranja
15 Min
Pez espada con salsa chermoula y cuscús
1 Std.
Ensalada de pepino con aguacate y garbanzos crujientes
45 Min
Ensalada de lentejas y coliflor asada
1 Std.
Merluza con costra de hierbas
30 Min
Frittata de calabacín con ricota
40 min
Guiso de lentejas y champiñones
45 Min
Menú: Papillote mediterráneo de lubina, cuscús y vegetales
30 Min
Crema de brócoli y queso
40 min