Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 coliflor (aprox. 800 g)
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ guindilla roja seca (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 diente de ajo
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 1 - 2 cucharaditas de pimentón
- 20 g de vinagre de manzana
- 2 pellizco de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- 25 g de tomate concentrado
- 1 cucharadita de tahini
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2806 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 52.5 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 424.5 mg
Alternatieve recepten
Ensalada tex-mex de quinoa y pollo
30 Min
Tortilla de atún con verduras
20 Min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 Min
Guiso de lentejas y judías negras con tomate
40 dk
Guiso de lentejas y champiñones
45 Min
Alcachofas con gremolata
45 Min
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45 Min
Ensalada de hinojo y naranja
15 Min
Ensalada de espárragos con pistachos y mozzarella
20 Min
Albóndigas de lentejas con puré de coliflor y salsa (sin gluten, sin huevo, sin lácteos)
1 Std. 25 Min
Guiso de alcachofas y batatas con huevo duro
55 Min
Tortilla de clara de huevo con calabacín
30 Min