Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di burro
- 125 g di funghi champignon cremino
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 160 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 30 g di vino bianco secco
- 410 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 2 entrecote circa 2 cm di spessore
- olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4106 kJ / 981 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 882.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceci al pomodoro
40min
Riso con manzo e peperoni
45min
Dressing alla salsa di soia
10min
Scarcedda lucana
2h
Virgin cocktail alla vaniglia chai
45min
Filetti di pollo alla quinoa con ketchup
1h 20 phút
Mozzarella stick
30 min
Mini pavlove con arance
1h 50 min
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1 Std. 30 Min
Chicken tenders
4h 30 min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30 min
Gamberoni in guazzetto
40min