Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di burro
- 125 g di funghi champignon cremino
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 160 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 30 g di vino bianco secco
- 410 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 2 entrecote circa 2 cm di spessore
- olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4106 kJ / 981 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 882.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 Min
Dressing agrumato per pesce
Geen beoordelingen
Rainbow Bowl
1 Std. 10 Min
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45 Min
Smoothie bowl ai frutti di bosco
15min
Cioccolata da sciogliere
Geen beoordelingen
Pasta di grano saraceno (senza glutine, senza uova, senza lattosio)
25 Min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 Min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Nasello al vapore con riso e verdure
30 Min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min