Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di burro
- 125 g di funghi champignon cremino
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 160 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 30 g di vino bianco secco
- 410 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 2 entrecote circa 2 cm di spessore
- olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4106 kJ / 981 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 882.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorbetto alle ciliegie
Geen beoordelingen
Taralli alle cipolle
3 godz. 30 min
Indonesian Milk Pie
3 Std.
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Linguine allo sgombro
30min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Licurdia calabrese
1h
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3 godz. 30 min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 Std. 45 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Lasagne di zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
2h 15min
Spaghetti alla siciliana
30min