Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 250 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di speck a listarelle
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di funghi misti a tocchetti
Besciamella
- 80 g di burro a pezzi
- 1000 g di latte
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 200 g di Gouda a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3327 kJ / 795.1 kcal
- Eiwitten
- 41.4 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 50.5 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1212 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 godz. 5 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min
Cannelloni al ragù
1 godz. 30 min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16h 30min
Spaghetti alla busara
30 dk
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 godz. 40 min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 min
Tagliatelle tricolore
1h
Filetto di manzo con peperonata
40 min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30 min
Buon compleanno Cookidoo®!
2 godz.
Lasagne zucca e salsiccia
2 godz.