Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 200 g di avocado, a pezzi
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
-
10
g di olio di sesamo
of 10 g di olio di cocco - 4 cucchiai di aceto di riso
- 100 g di verdura e/o frutta mista (ravanelli, carote, cetrioli, zenzero sottaceto, mango, radicchio), per guarnire
- 100 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische, o mix con tonno e gamberetti, per guarnire
- 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati per guarnire (facoltativo)
- salsa di soia, q.b. per servire
- Voeding
- per 8 pezzi
- Calorieën
- 7104.8 kJ / 1698.1 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 238.7 g
- Vetten
- 59.5 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 3635.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli cinesi
1h
Gyoza neri
1 godz. 30 min
Pollo katsu con curry e riso
1 godz. 40 min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1h 20min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2sa 30 dk
Manzo teriyaki con riso
1 godz. 50 min
Uramaki (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30min
Sushi burger
45 min
Hawaian Poke Bowl
35 min
Pokè bowl al salmone
35 min
Gyoza
1h