Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 200 g di avocado, a pezzi
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
-
10
g di olio di sesamo
of 10 g di olio di cocco - 4 cucchiai di aceto di riso
- 100 g di verdura e/o frutta mista (ravanelli, carote, cetrioli, zenzero sottaceto, mango, radicchio), per guarnire
- 100 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische, o mix con tonno e gamberetti, per guarnire
- 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati per guarnire (facoltativo)
- salsa di soia, q.b. per servire
- Voeding
- per 8 pezzi
- Calorieën
- 7104.8 kJ / 1698.1 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 238.7 g
- Vetten
- 59.5 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 3635.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Uramaki di salmone
2h 30min
Sushi burger
45min
Arrosto di seitan alla Wellington con verdure al vapore
2h
Buddha bowl riso, verdure e pollo (TM6)
1 Std.
Onigiri
1 Std.
Ramen giapponese (TM6)
5h
Pancake alle banane con frutti di bosco
40min
Ramen coreano con tofu
50min
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30min
Ravioli cinesi
1 Std.
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min