![Gulasch di agnello Gulasch di agnello](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DDC8A5AB-16CB-4C13-AED1-8C4E72A6704C/Derivates/DFB70289-17E6-4263-A6C8-2C4EA072F561.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla, a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (spalla o gamba), in pezzi
- 20 g di crema di peperoncino
- 150 g di pomodori, in quarti
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
- ½ cucchiaino di paprica dolce
-
½
cucchiaino di rosmarino secco in polvere
of ½ cucchiaino di timo secco - 2 foglie di alloro fresche
- 30 g di farina
- 150 g di acqua
- 20 g di aceto
- 150 g di peperone verde, in anelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1144 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di frittelle di fegatini
1h 50 min
Ciorba
1 godz. 10 min
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4 godz. 20 min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3sa 10 dk
Dolce di riso con composta di prugne (Bimby Friend)
1 godz.
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1ч. 45 мин.
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1ч. 20 мин.
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1ч. 30 мин.
Stufato di agnello
50 мин.
Manzo alla Stroganoff
45 min
Tagine di pollo con arance caramellate
35 min
Goulash ungherese
1ч. 45 мин.