Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla, a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (spalla o gamba), in pezzi
- 20 g di crema di peperoncino
- 150 g di pomodori, in quarti
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
- ½ cucchiaino di paprica dolce
-
½
cucchiaino di rosmarino secco in polvere
of ½ cucchiaino di timo secco - 2 foglie di alloro fresche
- 30 g di farina
- 150 g di acqua
- 20 g di aceto
- 150 g di peperone verde, in anelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1144 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1h
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3 Std.
Stufato di pollo in crema di mostarda
40min
Agnello arrosto con verdure e salsa alla menta
2sa 10 dk
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 godz. 10 min
Zuppa di manzo con verdure
30 dk
Zuppa di pollo e funghi
55 min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1h
Ossobuco Sottovuoto
12 Std. 40 Min
Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta
4h 40min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3sa 10 dk
Goulash ungherese
1sa 45 dk