Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 6 spicchi di aglio
- 600 g di cipolle, in quarti
- 1000 g di collo di maiale, a pezzi (5 cm)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 foglie di alloro secche
- 200 g di sherry, vino liquoroso secco
- 100 g di brandy
- 200 g di brodo di carne
- 30 g di aceto bianco
- 1 cucchiaio di paprika in polvere, affumicata
- 5 g di sale + q.b.
- 6 - 8 grani di pepe nero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1773 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 600.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Agnello e melanzane alla marocchina con quinoa
1h
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Brak ocen
Polpette in salsa spagnola
55min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Khao poon
2h
Stufato di agnello
50min
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3 Std.
Polpette fritte
40min
Uova alla triestina
30 min
Panada sarda di salsiccia e patate
45min