Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gigot d'agneau
- 50 g d'huile d'olive, 3 c. à soupe et et un peu pour la cuisson
-
4
potirons de petite taille, coupé en tranches
of 1 potimarron, coupé en tranches - 3 branches de thym frais, effeuillées
- du sel
- du poivre moulu
- 15 g de gingembre frais, en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 3 gousses d'ail
- 8 capsules de cardamome verte
- 1 c. à café de garam masala en poudre
- 1 dose de safran
- 2 feuilles de laurier frais
- le jus d'1/2 citron vert
- 6 c. à soupe de miel
- du sel
- 60 g de graines de grenade
- 4 branches de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2908.6 kJ / 695.2 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 51.2 g
- Verzadigd vet
- 17.7 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 110.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pères Noël en pâte
2 Std. 10 Min
Sirop de thé glacé
30 min
Sirop chai
35 min
Croissants au fromage
40 Min
Korma de légumes aux noix de cajou
55 Min
Fondue chinoise: 4 sauces en 1
45 min
Curry de courge
30 min
Frittata de brocoli
1 Std. 10 Min
Spaghetti bolognaise au chou-fleur
45 min
Mélange fruité pour BBQ
10 min
Potée de riz à la courge (2 portions)
50 Min
Cheddar râpé
5 min