Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sirop
-
250
g de canneberges fraîches, ou surgelées
of 250 g de fruits rouges surgelés variés - 80 g de sucre en poudre
- 80 g d'eau
Les décorations
- 8 guimauves, blanches
- 16 clous de girofle, pour les yeux
- 3 - 4 brins de romarin frais, pour les bois, coupés en morceaux (environ 3-4 cm)
- 8 canneberges fraîches, pour les nez
L'assemblage
- 300 g de glaçons
- 1000 g de soda au gingembre, réfrigéré
- Voeding
- per 1 verre
- Calorieën
- 507.3 kJ / 121.3 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 18.1 mg
Alternatieve recepten
Lait de cajou et coco
10 min
Vivaneau à l'huile d'épices
Geen beoordelingen
Toast de champignons au miso avec yaourt au tahini
45min
Crème de pommes de terre au cari
35 Min
Crème de tomates et grilled cheese Deuxième bol
40min
Saumon à l'orange et couscous au brocoli
35 Min
Guimauves en pain d'épices
6h
Soupe aux petits pois, saumon au citron, brocolis et patates
1h
Crème glacée au maïs
Geen beoordelingen
Antonio Bachour: Bonbons de chocolat au fruit de la passion (métrique)
17 godz. 20 min
Glace papaye-coco
4 Std. 10 Min
Cake au chou-fleur et aux cacahuètes
1h 15 min