Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pés de salsa
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 20 g manteiga
- 50 g azeite
- 500 g espargos cortados em pedaços (5-6 cm aprox.)
- 1 dente de alho
- 300 g carne de vaca em tiras (1x3-4 cm aprox.), seca com papel de cozinha
- 1 - 2 pitadas de sal, p/ temperar
- Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2308.5 kJ / 551.8 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 239.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango no forno
35 Min
Fusilli com frango e azeitonas
50 min
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40 Min
Quiche de atum sem massa
30 min
Salada de brócolos, maçã e carne
25min
Tortilha de batata a vapor - TM6
45 min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1h 40min
Atum fresco com feijão-verde
30 min
Fricassé de polvo
55 Min
Curgete à bolonhesa
35 Min
Nuggets de salmão com palitos de cenoura (Baby-Led Weaning)
45 min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1u. 10min