Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pés de salsa
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 20 g manteiga
- 50 g azeite
- 500 g espargos cortados em pedaços (5-6 cm aprox.)
- 1 dente de alho
- 300 g carne de vaca em tiras (1x3-4 cm aprox.), seca com papel de cozinha
- 1 - 2 pitadas de sal, p/ temperar
- Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2308.5 kJ / 551.8 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 239.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 λεπτ.
Arroz selvagem com lombinho de porco e ameixa
45min
Salada de frango, pêssego e espinafres com noz
20 λεπτ.
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45min
Salada quente mediterrânica
30 λεπτ.
Cuscuz com frango, funcho e laranja
20 λεπτ.
Doce de limão e lima
5ωρ.
Roupa velha de peru
1ωρ. 10 λεπτ.
Cuscuz de salmão e pepino
45min
Cuscuz de caldo-verde
20 λεπτ.
Bulgur com frango e espargos
35min
Frango pizzaiola com massa fresca
30 λεπτ.