Sopa de ervilhas à alentejana

Sopa de ervilhas à alentejana

4.3 7 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
6 doses

Ingrediënten

  • cebola cortada em quartos
    220 g
  • ervilhas descongeladas
    500 g
  • azeite
    30 g
  • espinafres
    100 g
  • pão tipo papo-seco partido em pedaços (30 g aprox.)
    1
  • caldo de legumes
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • água
    700 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 348.8 mg
Eiwitten 12.2 g
Calorieën 1259.8 kJ / 301.1 kcal
Vetten 7.4 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 47.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...