Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dentes de alho
- 20 g azeite, mais 2 c. sopa, mais q.b. p/ regar
- 20 g mel
- 20 g mostarda
- ½ limão
- 500 g água
- 1 c. chá de caldo de legumes em pó
- 400 g batata-doce cortada em cubos (1,5 cm aprox)
- 400 g brócolos, só os raminhos, cortados em pedaços pequenos (3 cm aprox.)
- 4 lombos de salmão (200 g cada aprox.)
- Sal q.b. p/ temperar
- 4 pitadas de pimenta preta
- Flocos de malagueta seca q.b. p/ polvilhar
- 150 g queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2627.3 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 40.7 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 37.1 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 581.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caril de frango e espargos thai
1h 15 min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55min
Papelotes de frango com cogumelos e massa pérola com couve kale
1h 45min
Menu: Papelotes de robalo com bimis e Pera a vapor com chocolate
35 Min
Crepes de salmão
1h
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Muffins proteicos de baunilha a vapor
40min
Crème brulée com champanhe e palitos la reine
3h
Salmão no forno com tomate seco
30min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50min
Frango pizzaiola com massa fresca
30min