Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada

Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada

4.1 7 beoordeling
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 40min
4 doses

Ingrediënten

  • batata-doce cortada em pedaços que caibam no bocal da mandolina Bimby®
    750 g
  • chalota inteira ou cortada ao meio verticalmente que caiba no bocal da mandolina Bimby®
    500 g
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta
    ¾ c. chá de
  • alho
    5 dentes de
  • azeite mais 1 c. de sopa
    50 g
  • manteiga
    40 g
  • tomilho, fresco só as folhas
    2 ½ c. sopa de
  • mostarda de Dijon
    1 ½ c. sopa de
  • alecrim só as folhas
    1 c. sopa de
  • paprika
    1 ½ c. chá de
  • lombinhos de porco (350 g cada aprox.)
    2
Molho de chalota e vinho do Porto
  • azeite
    30 g
  • manteiga
    15 g
  • açúcar
    1 c. sopa de
  • vinho do Porto
    70 g
  • caldo de carne desfeito
    ½ cubo de
  • água
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1483.8 mg
Eiwitten 59.3 g
Calorieën 3826.4 kJ / 914.5 kcal
Vetten 43.8 g
Vezels 10.7 g
Verzadigd vet 13.4 g
Koolhydraten 67.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...