Compatibele versies
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g batata-doce cortada em pedaços que caibam no bocal da mandolina Bimby®
- 500 g chalota inteira ou cortada ao meio verticalmente que caiba no bocal da mandolina Bimby®
- 2 c. chá de sal
- ¾ c. chá de pimenta
- 5 dentes de alho
- 50 g azeite, mais 1 c. de sopa
- 40 g manteiga
- 2 ½ c. sopa de tomilho, fresco, só as folhas
- 1 ½ c. sopa de mostarda de Dijon
- 1 c. sopa de alecrim, só as folhas
- 1 ½ c. chá de paprika
- 2 lombinhos de porco (350 g cada aprox.)
Molho de chalota e vinho do Porto
- 30 g azeite
- 15 g manteiga
- 1 c. sopa de açúcar
- 70 g vinho do Porto
- ½ cubo de caldo de carne desfeito
- 200 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3826.4 kJ / 914.5 kcal
- Eiwitten
- 59.3 g
- Koolhydraten
- 67.1 g
- Vetten
- 43.8 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1483.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango no forno
35min
Salada de brócolos, maçã e carne
25min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50min
Empadão enrolado
1h 30min
Menu: Creme de legumes, Frango com batata e ervilhas e Vulcões de chocolate
1h
Bombons de morango
35min
Bombons recheados com mousse de creme de whisky
Geen beoordelingen
Peito de frango crocante com bulgur de coentrada
2h
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35min
Arroz de cenoura
30min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 Std. 10 Min
Rolo de carne de frango à italiana
2h